Deco Ilse

Ontdek al onze producten op de website!

Kijk ook eens in onze webwinkel.

Mooie spiegels van uw foto, geboortekaartje of een andere afbeelding

Deco Ilse maakt mooie gepersonaliseerde spiegels. Wat dacht u van een mooie Disneyspiegel voor de kinderkamer? We maken dan een omlijsting met de figuren van uw keuze. Een ander idee voor een originele kinderspiegel is om het geboortekaartje van uw kind te verwerken in de omlijsting.

Stuur ons uw foto, geboortekaartje of andere afbeelding en wij maken er een ontwerp van dat we ter goedkeuring aan u voorleggen. Als we zo zijn gekomen tot een definitief ontwerp gaan wij aan de slag om die mooie Disney spiegel of andere kinderspiegel voor u te maken.

Kijk ook eens in onze webwinkel

Kijk ook in onze webwinkel naar de standaardspiegels die wij verkopen. Het aanbod wijzigt voortdurend, dus houd de webwinkel regelmatig in de gaten. Op het gebied van geboorten en kinderkamers hebben wij ook een uitgebreide service. Bekijk de mogelijkheden voor geboorteborden, naamborden en artikelen voor woondecoratie. Of informeer eens naar de mogelijkheden voor mooie muurschilderingen.

Wilt u een afspraak maken om te praten over alle mogelijkheden? Of wilt u een persoonlijke spiegel of kinderspiegel bestellen? Bel dan even of vul het contactformulier op de website in. We bespreken dan snel alle mogelijkheden. Uw kind begint iedere dag met een glimlach als het kan kijken in een van onze mooie spiegels.

  

Bekijk meer van onze spiegeltjes op onze Facebook en Instagram!

Welkom bij Deco Ilse!

Deco Ilse kan borden met mooie decoraties beschilderen!