Deco Ilse

Ontdek al onze producten op de website!

Ook voor toneelvoorstellingen, carnaval en Halloween.

Huur Deco Ilse in voor het schminken tijdens uw kinderfeest of evenement

Wie goed kan schilderen kan ook goed schminken. Deco Ilse verzorgt het schminken van zowel kinderen als volwassenen bij tal van gelegenheden. Wij werken met schmink van de beste kwaliteit, die ongeparfumeerd en glutenvrij is. Veilige schmink dus, die volledig voldoet aan de Europese wetgeving. Wij schminken bij:

  • Kinderfeestjes: laat uw kinderen veranderen in prinsesjes, vlinders of stoere tijgers.
  • Carnaval en Halloween: wij maken creaties die leven, van clown tot zombie.
  • Festivals en andere evenementen: vermaak voor de kinderen, terwijl de ouders even hun aandacht aan andere zaken kunnen besteden.
  • Theatervoorstellingen: ook voor toneelverenigingen verzorgen wij de make-up.

Wilt u onze hulp inroepen voor het schminken bij een van dit soort evenementen? Neem dan contact met ons op. Dat kan door even te bellen of door gebruik te maken van het contactformulier op deze website. We bespreken dan uw wensen en onze voorwaarden. Dan bent u verzekerd van perfect schminkwerk op uw feest of evenement.

Ook voor extra informatie of met al uw vragen kunt u op deze manier contact met ons opnemen. Wij beantwoorden al uw vragen graag en hopen u snel van dienst te kunnen zijn met het schminken.

Bekijk ook eens de artikelen op maat die wij voor u kunnen maken, zoals geboorteborden, naamborden, kapstokjes en spiegels.

  

Bekijk meer van onze creaties op Facebook en Instagram!

Welkom bij Deco Ilse!

Deco Ilse kan borden met mooie decoraties beschilderen!