Deco Ilse

Ontdek al onze producten op de website!

Ook grotere borden voor in de tuin of aan de gevel.

Deco Ilse maakt mooie herinneringsbordjes als Sarah- en Abraham cadeaus.

Zoekt u een origineel Sarah- of Abraham cadeau? Wat dacht u dan van een mooi herinneringsbordje voor deze belangrijke dag. Deco Ilse maakt ze heel graag voor u. Daarnaast maken wij ook grotere borden, die u buiten voor het huis kunt plaatsen.

Ook voor andere gelegenheden

Behalve voor de 50ste verjaardag kunnen wij natuurlijk ook borden maken voor allerlei andere mijlpalen. Huwelijken, huwelijksjubilea, verjaardagen, jubilea op het werk: allemaal zijn het belangrijke momenten in een mensenleven, die extra aandacht verdienen. Kijk hier op de website ook naar onze service op het gebied van geboorteborden en naambordjes, artikelen voor woondecoratie.

Breng ook regelmatig in de webwinkel van Deco Ilse om te zien welke producten er aangeboden worden. Het assortiment wijzigt regelmatig en er zijn allerlei leuke artikelen te vinden.

Wilt u een gepersonaliseerd Sarah- of Abraham cadeau kopen? Neem dan contact op met Deco Ilse om uw wensen met ons te bespreken. Op basis van een foto of afbeelding van uw keuze kunnen wij dan uw persoonlijke Sarah- of Abraham bord of herinneringsbordje voor u maken.

Contact opnemen met ons kan door even te bellen of door gebruik te maken van het contactformulier op de website. Dan weet u snel waar Abraham op het gebied Sarah- en Abraham cadeaus de mosterd haalt.

  

Bezoek onze Facebook en Instagram voor meer creaties!

Welkom bij Deco Ilse!

Deco Ilse kan borden met mooie decoraties beschilderen!