Deco Ilse

Ontdek al onze producten op de website!

Verrassend en uniek.

Laat Deco Ilse mooie muurschilderingen voor iedere ruimte

Mooie muurschilderingen kunnen een verrassend effect hebben op de sfeer en de uitstraling van iedere ruimte. Deco Ilse verzorgt voor u muurschilderingen geheel naar uw wensen. Ze kunnen in diverse ruimtes aangebracht worden:

  • In kinder- en babykamers. Bijvoorbeeld een mooie afbeelding van een van de favoriete Disneyfiguren van uw kind, of van zijn of haar lievelingsdier.
  • In uw huiskamer. Daar kan een muurschildering een bepaalde sfeer oproepen of versterken.
  • In restaurants, winkels, recepties of kantoren. Eigenlijk overal kunnen muurschilderingen zeer decoratief en sfeerverhogend werken en extra uitstraling aan de ruimte geven.

Bent u geïnteresseerd om een muurschildering te laten aanbrengen door Deco Ilse? Laat het ons weten en stuur ons de afbeelding die u graag op uw muur zou willen hebben. We bespreken dan de mogelijkheden, doen eventueel voorstellen en maken een vrijblijvende offerte voor u. Pas als het ontwerp helemaal aan uw wensen voldoet gaan wij vervolgens aan de slag om uw muur te beschilderen.

Geef uw interesse aan ons door via het contactformulier op deze website of door even te bellen. Schroom ook niet om eventuele vragen op dezelfde manier te stellen. Dan kunt u samen met uw kinderen of klanten binnenkort genieten van uw mooie, persoonlijke muurschildering.

  

Inspiratie opdoen? Ga dan naar Facebook en Instagram!

Welkom bij Deco Ilse!

Deco Ilse kan borden met mooie decoraties beschilderen!