Deco Ilse

Ontdek al onze producten op de website!

Leuk voor op de kinderkamer en in de hal.

Deco Ilse: met de hand beschilderde kapstokjes naar wens

Met mooie afbeeldingen beschilderde kapstokjes mogen natuurlijk in geen enkele kinderkamer ontbreken. En natuurlijk hangt u er ook een in de hal. Deco Ilse maakt voor u een persoonlijk kapstokje, geheel naar uw wens.

U stuurt ons een afbeelding, een foto of u vertelt ons uw idee, en wij maken daar een mooi en uniek kapstokje van. Dat hoeft overigens niet per se een kinderkapstokje te zijn. Ook bijvoorbeeld voor de keuken maken wij zo’n persoonlijke kapstok.

Handgemaakt en uniek

Eigenlijk zijn alle thema’s en afbeeldingen mogelijk. Of het nu een kinderkapstokje wordt met een afbeelding van Paddington of een van zijn vriendjes, een Disneyfiguur, Woezel en Pip, of eentje met een nostalgisch tafereel voor in de keuken, alles is mogelijk. Omdat we de kapstokjes helemaal met de hand maken en beschilderen moet u wel rekenen op een levertijd van ongeveer anderhalf tot twee weken. Bestel dus op tijd, als u er een als cadeau wilt geven. U hebt dan wel een uniek cadeau, er bestaat er maar één van! Bovendien zijn ze niet duur. U betaalt er slechts € 22,50 voor.

Wilt u zo’n handgemaakt, persoonlijk kapstokje? Of hebt u een vraag over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en we bespreken alles met u. U kunt ons bereiken door even te bellen of door gebruik te maken van het contactformulier op de website.

  

Uiteraard kunt u ook eerst onze Facebook en Instagram bezoeken zodat u een betere indruk krijgt van alle creaties.

Welkom bij Deco Ilse!

Deco Ilse kan borden met mooie decoraties beschilderen!