Deco Ilse

Ontdek al onze producten op de website!

Kondig de geboorte van uw kind aan met een persoonlijk geboortebord.

Deco Ilse maakt handgeschilderde geboorteborden geheel naar uw wensen

Bij Deco Ilse kunt u geboorteborden kopen of huren. Wij maken deze borden zelf uit HDF of MDF plaatmateriaal, dat we zelf beschilderd hebben. Wij kunnen dat doen op basis van een bestaande afbeelding, maar wij kunnen ook een persoonlijk geboortebord voor u beschilderen.

Als u een geboortebord bij ons bestelt, of als u er een bij ons huurt, krijgt u er gratis een naambordje bij dat u mag houden. Het is een bordje in de vorm van een roze of lichtblauw wolkje met de naam van uw baby erop. Leuk om later op de deur of aan de muur van de babykamer te hangen. Wanneer u een geboortebord huurt, dient u deze op te halen.

Wij adviseren u graag bij de keuze van de afbeelding of het onderwerp. Kom naar ons toe met uw idee, foto, plaatje of vraag en we komen samen zeker tot een geboortebord dat voldoet aan uw verwachtingen. Reken bij het bestellen van een bord op een leveringstijd van 2 à 3 weken. Wilt u een bord huren, informeer dan naar de actuele voorraad.

  

Bekijk op onze Facebook-pagina en Instagram-account creaties van klanten die u voor waren.

Tarieven en voorwaarden

U kunt bij Deco Ilse geboorteborden kopen of huren in twee formaten: 1,22 meter hoog en 1,00 meter hoog.
De kosten hiervoor zijn als volgt:

Verkoop

  • Bord 1,22 meter: € 85,00
  • Bord 1,00 meter: € 65,00
  • Bevestigingspaal: € 10,00

Verhuur

  • Voor de minimale huurperiode van 2 weken: € 35,00
  • Voor iedere dag extra: € 2,50
  • U haalt uw bord zelf op en levert het ook zelf weer bij ons in. Afrekenen doet u direct bij het ophalen.
  • U betaalt een borg van € 50,00 die u terugkrijgt als u het bord weer onbeschadigd inlevert. Wij vragen u ook met het oog op diefstal en vandalisme het bord ’s avonds naar binnen te halen.
  • Brengt u het bord te laat terug, dan kost dat € 50,00 per dag die u te laat bent.

Ook voor uw adoptiekind

Adoptiekinderen zijn natuurlijk even welkom als alle andere kinderen. Daarom is het een leuk idee om ook als zijn hun intrede doen in uw gezin, ze te verwelkomen met een bord. Wij tonen u graag voorbeelden van borden die wij voor deze gelegenheid reeds gemaakt hebben.

Wilt u geboorteborden of adoptieborden kopen of huren? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door even te bellen of maak gebruik van het contactformulier op deze site. Dan bespreken we uw vraag of idee en zorgen we ervoor dat uw persoonlijk geboortebord snel in uw tuin staat. Helaas beschikken wij niet over een pinapparaat, dus dient u contact te betalen.

Welkom bij Deco Ilse!

Deco Ilse kan borden met mooie decoraties beschilderen!